Haber

Nevşehir depremzedelerin yaralarını sarıyor

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Depremden etkilenen illerde görev yapan Nevşehir Belediye Başkanı, deprem çalışanlarını ziyaret ederek deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Mehmet Savran bugün Kahramanmaraş’tan sonra Hatay’a gitti. Savran, Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ile birlikte deprem sonrası çok sayıda iş makinesiyle bu araçla sevk edilen Nevşehir Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti.

Burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Savran, Hatay’da büyük bir özveriyle çalışan belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Nevşehir Belediyesi olarak depremin ardından başta Hatay ve Kahramanmaraş olmak üzere deprem bölgesine çok sayıda araç ve işçi gönderdiklerine dikkati çeken Savran, “Nevşehir Belediyemiz çok sayıda araçla Hatay ve Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdürüyor. ve ekipman, aletler, iş makineleri, işçiler ve yöneticiler. Burada depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba harcıyoruz. Gruplarımız gece gündüz çok yoğun bir çalışmanın içine girdi. Birlik ve beraberlik ruhuyla ilk günden beri afetlerde kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah. Allah güç kuvvet versin.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu